Most collaborations start with a talk about the possibilities.

Here you can arrange to get a call from one of our specialists.

Mobil app til Shopify

Vælg en erfaren leverandør til din Shopify mobil-app

Hos Spinnaker Nordic har vi mere end 10 års erfaring med værdiskabelse for ecommerce forretninger. Om det handler om trafik, måling eller kreative kampagner så har vi altid haft dybt fokus på performance og på de metrikker der bidrager til vurdering af hvad der skaber vækst, top- og bundlinje i vores kunders forretning.

Vores in-house team arbejder med leverandører af software og medie-løsninger, hvorfor vi altid kan sammensætte en full-stack løsning til din e-commerce forretning. Hvis du gerne vil vide mere omkring hvilke softwareløsninger der kan understøtte dit app-projekt, så er du meget velkommen til at række ud til os.

At tilbyde sine kunder en mobil-app kan være en del af en strategi der har flere forskellige afsæt:

Branding

Flere brands vælger at have en app, for at kunne fremvise produkter og kollektioner med en native oplevelse. Derudover, kan appen være en mulighed for at kommunikere sit brand direkte til målgruppen med unikt indhold.

Kampagner

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan drive af kampagner med en native app. Har du noget nyt at tilbyde dine kunder, så kan en mobil-app være den dirkete kommunikationskanal der ikke havner i spam.

Retention og loyalitet

Med en mobil app er man med i lommen på ens mest loyale kundesegmenter. Man kan benytte appen til at sende push-meddelelser når man har nyt at kommunikere, om det måtte være på indhold, kundespecifikke tilbud eller har lanceret nye produkter og kollektioner. text here

En løsning der er nem at implementere sikrer plads til fokus på den driftsmæssige succes af din app. Se hvor nemt redigering kan gøres med en drag and drop builder:

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende samtale omkring en mobil app til din webshop:

By using the formula above, you agree to get a call from us and to get an e-mail about your inquiry.