E-commerce

ShopifyudviklingFeed management – Server-side tracking – Attribution – CDO

Book et møde

Shopifyudvikling

Siden 2014 har vi udviklet løsninger for E-commerce virksomheder, der øger deres vækst gennem Shopify platformen. Fra startups der har brug for at kickstarte deres salg til store organisationer med ambitioner om at skalere deres virksomhed gennem online vækst, har vi set os selv som en central partner mellem Shopify og de E-commerce virksomheder vi arbejder sammen med. Vi har stor erfaring med alle typer shops og ved også hvordan man skalerer internationalt.

LÆS MERE OM SHOPIFYUDVIKLING

Feed management

Det kan måske lyde kedeligt, men noget af det vigtigste i driften af en webshop med mange produkter er solid feed management.

Produktfeeds bruges på tværs af forretningen, og ofte overses behovet for god feed management til marketing.

LÆS MERE OM FEED MANAGEMENT

Server-side tracking

Med flere og strengere restriktioner i brugen af cookies og client-side tracking, er behovet for et stærkt serverbaseret setup stort for de fleste der har et digitalt setup. Vi har gået den tunge vej og fundet vores egne best practices til det bedst muligt server-side tracking setup.

LÆR MERE OM SERVER-SIDE TRACKING

Attribution

Man forstår først den sande værdi af sine marketingkanaler når man forstår at betragte sin data gennem attribueringsvinduer og -modeller.

Lad os hjælpe dig på rejsen mod en next level rapporteringsmodel for sin e-commerce forretning.

LÆR MERE OM ATTRIBUTION

DCO

DCO, eller Dynamic Creative Optimization, er en disciplin hvor hele eller dele af content udskiftes og optimeres dynamisk ud fra en række assets som man arbejder ud fra. Et klassisk eksempel er dynamisk retargeting, hvor et banner eller Facebook-annonce automatisk indsætter de produkter som brugeren har besøgt på hjemmesiden.

LÆS MERE OM DCO