Shopifyudvikling

Bliv ringet op

Et bureau med mangeårig fokus på E-commerce

Siden 2014 har vi udviklet løsninger for E-commerce virksomheder, der øger deres vækst gennem Shopifyplatformen. Fra startups der har brug for at kickstarte deres salg til store organisationer med ambitioner om at skalere deres virksomhed gennem online vækst, har vi været en central partner og et led mellem Shopify og de E-commerce virksomheder vi arbejder sammen med. Vi har stor erfaring med alle typer shops og ved også hvordan man skalerer internationalt.

Case

Konges Sløjd Cherry Club

Læs hvordan vi skabte en engagerende kundeklub for et dansk brand i kraftig vækst.

Se case

Horizon

Spinnaker Nordic's helt eget Shopify-tema

Vi er faktisk så vilde med Shopify, at vi har lavet vores helt eget tema. Det er, hvis vi selv skal sige det, blandt de bedste temaer man kan få fingrene i. Og det kan tilpasses, hvis der skulle være nogle unikke behov. Det er faktisk så godt, at vi har lavet vores eget website, som du er på lige nu, i vores eget tema, også selvom vi ikke er en e-commerce forretning.

Se vores reklamevideo for vores Horizon-tema her:

Den bedste page speed

Vi har testet Horizons pagespeed med de eksisterende temaerne på Shopify Theme Store. Horizon leverer den bedste pagespeed bl.a. pga. Tree Shaking kode teknikken, hvor vi fjerner unødig kode, der minimerer loadpakken og med code splitting, der splitter koden op i mindre dele, som bliver loaded efter brugerens behov, som minimerer kodepakkens størrelse og dermed drastigt nedsætter shoppens loadtid.

Altid tidssvarende

Via vores mangeårige samarbejde med diverse Shopify webshops fra et hav af brancher, har vi samlet erfaringer og får løbende nye indsigter, som vi proaktivt indarbejder i Horizon og konstant optimerer til den fremmeste standard.

Dertil er din shop altid integreret med major Shopify updates, som sker flere gange om måneden. Kan f.eks. også medføre besparelser når apps bliver native funktioner i Shopify.

Vi har også udarbejdet et trackingsetup, som sikrer et korrekt dataindtag og distribution til diverse tracking tools, bl.a. GA4 og GTM.

Løbende support

Med vores Horizon kan vi yde den bedste support, da vi kender koden indvendigt og udvendigt fordi vi selv har skrevet den fra bunden. Vores kunder sætter i høj grad pris på at vi kan yde dansktalende telefonsupport direkte fra dem der har udviklet temaet, så de ikke skal vente på et mailsvar. Derudover er en jævnlig sparring med fokus på at optimere og vækste shoppen en del af vores serviceaftale, som skal sikre en kontinuerlig udvikling af din forretning.

Case

Humdakin's rejse til Horizon-temaet

Humdakin havde en webshop, der havde eksisteret i en årrække med det samme design. Med implementeringen af Horizon fik de skabt et stærkere overblik over deres produkter for deres kunder, en meget hurtigere loadtid på både desktop og mobil - med fremgang fra 71 til 95 i Googles Lighthouse performance test. Samt et setup, der løbende vil blive optimeret med nye features og opdateringer, der fremtidssikrer Humdakin i et stærkt konkurrencepræget marked.

Besøg Humdakin's website

Vores proces

FAQ

Hvad koster Shopify udvikling?

Afhængig af projektets størrelse og kompleksitet, vil en udviklingsproces eller flytning til Horizon temaet variere i pris. Kontakt os, så kan vi give dig en konkret pris på din udviklingsopgave.

Hvor lang tid tager udviklingsprocessen?

Udviklingsprocessen indbefatter en afklaringsproces, derefter design af dine ønskede løsninger, som efterfølgende bliver udviklet. Afslutningsvis bliver den nye shop leveret, med mulighed for løbende optimering og drift på retainer basis. Undervejs er der åben dialog med kunden, som hele tiden er informeret om processen og mulighed for at afgive feedback. Denne proces vil minimum tage 3 måneder.

Hvis jeg skifter Shopify tema, kan jeg beholde min SEO værdi?

Det er yderst vigtigt at bevare den SEO-værdi din shop har opbygget. For at sikre dette, gør vi altid følgende:

 • Indsender en opdateret XML-sitemap til søgemaskinerne, der afspejler den nye struktur på din Shopify-hjemmeside
 • Vi sørger for, at dit indhold og metadata (titeltags, metabeskrivelser osv.)
  overføres til den nye Shopify-side. Konsistent og relevant metadata er
  afgørende for SEO.
 • Vi tjekker om der evt. opstår 404-fejl, der kan opstå efter migrationen. Hvis vi identificerer 404-fejl bliver disse hurtigt løst.
 • Der vil blive implementeret canonical tags på de relevante Shopify-sider for at angive den
  foretrukne version af en side, hvis der er flere URL'er med lignende
  indhold.
 • Vi anvender værktøjer som Google Search Console til at crawle din nye Shopify-side og identificere eventuelle indekseringsproblemer, der kan påvirke SEO, disse bliver så rettet op.

Kan jeg optimere mit salg i Shopify?

Shopify er specielt udviklet til at skabe højt performende
webshops, med en sømløs brugeroplevelse, der forvandler trafik til
konverteringer. Med vores ekspertise i CRO analyse og implementering,
vil selv kunder med en velfungerende webshop opleve, at vi kan løfte
den med best practices og de nyeste landvindinger indenfor design af
brugeroplevelse og at transformere trafik til loyale slutkunder.

Hvordan håndterer I en shop med flere hundrede produktinformationer?

Vi har et samarbejde med Struct PIM - et stærkt PIM system der indeholder en kombination af brugervenlighed og kraftfulde funktioner til håndtering af produktinformation. Det er en løsning der er perfekt til styring af produkter og skalering på tværs af store mængder datasæt og processer til berigelse. Det er den foretrukne løsning for de virksomheder, vi samarbejder med.