Social Media Annoncering

Book et møde

Vi fokuserer på samlede løsninger med vores viden og ekspertise indenfor digital markedsføringsstrategi, kreativitet og aktivering.

Sociale medier giver din virksomhed mulighed for at sprede kendskab og for direkte kundedialog, også kunderne imellem. Vores specialister skræddersyr indhold til de enkelte relevante platforme, så du får mest ud af dit budget.

Du behøver ikke andre bureauer til effektiv digital markedsføring. Vi har alle de rigtige folk her i huset.

Løsning netop til dig

Alle virksomheder er forskellige. Derfor analyserer vi først dine behov og med god indsigt udarbejder vi den mest effektive sociale medier strategi for dig.

Max performance

Vi har mange års erfaring i markedsføring på de sociale medier og forstår at skabe værdifulde resultater. Data er vores omdrejningspunkt i et medielandskab, som er i konstant bevægelse.

Din analytiske og strategiske partner

Vi vurderer og optimerer løbende vores tiltag og sørger således for løbende fremskridt på dine SoMe kampagner.

Strategi

Når vi møder dig, ønsker vi at forstå kernen af dine udfordringer og muligheder. Måske starter vi med at tale om sociale medier, men finder frem til, at vi bør starte et andet sted.

Kreativ

Baseret på strategien finder vi ud af, hvad der visuelt vil aktivere dine målgruppesegmenter og så producerer vi det.

Aktivering

Vi implementerer strategien og sikrer at strukturen er effektiv, mens vi løbende optimerer aktiviteter.

Læring

Læring er vores vigtigste redskab. Vi tester altid for at sikre at vores justeringer og videre arbejde er baseret på data og indsigt. Slut med at famle i blinde.