Insourcing

Når det giver mening at flytte kompetencer ind i organisationen.

Bliv ringet op

Hvad er insourcing?

Vi er stolte af, at vi gennem tiden har hjulpet en række af de fedeste danske virksomheder med at gøre sig selvstændige og flytte kompetencerne in-house. Men hvad vil det egentligt sige?

Det er ikke bare én ting

Vores insourcing er ikke en enkelt løsning som kan pakketeres. Det starter med et udgangspunkt i jeres organisation, og en dybere analyse af, hvad der både vil gavne mest samt være den økonomisk smarteste vej at gå.

På baggrund af vores analyse og arbejde med jeres organisation, laver vi en konkret plan for, hvad der skal insources - og hvad der ikke skal insources.

Typisk drejer det sig om kompetencer i et team in-house. Her ser vi ofte, at de reelle specialistkompetencer er placeret hos eksterne konsulenter eller bureauer, som tager en høj timepris for arbejdet. Det er her vi spørger: Hvorfor bor de kompetencer ikke i virksomheden?

Derfor laver vi typisk et forløb, hvor vi står for processen med at rekruttere, oplære, træne og hjælpe de nye ansigter, som skal opbygge de kompetencer der ellers ikke er i virksomheden.

Vi hjalp Unisport med at kunne drive deres egen marketing på tværs af lande

Spinnaker Nordic og Unisport indledte et samarbejde i 2014 hvor Spinnaker Nordic bestod af enkelte konsulenter, hvor samarbejdet skulle bidrage med den daværende process om:

  1. At skalere markedsføring på tværs af de eksisterende samt kommende markeder
  2. At frigøre Unisport for til drift af markedsføringsaktiviteter via Google
  3. At finde og udvikle en model for måling på effekten af markedsføring