Karriere hos Spinnaker Nordic

Bliv en del af et digitalt bureau med højt til loftet og en flad struktur.

Vi har pt. en række ledige stillinger, som kan ses herunder. Vi fører løbende dialog med interesserede ansøgninger uanset baggrund og om der er et konkret job slået op her på siden.

Vi er altid interesseret når en interesseret kandidat melder sig. Så hvis du mener at du har noget at byde ind med hos os, så ræk endelig ud.

Ledige stillinger

Praktik

Trainee (Erhvervsuddannelsespraktikant)

DACH coordinator

Freelance

Performance marketing

Videocontent

Et team du har lyst til at være en del af, hver dag.

Vi værdsætter godt arbejde, men endnu vigtigere så værdsætter vi en sjov arbejdsdag, så hver dag er spændende og ikke bare "endnu en dag på kontoret". Slut dig til vores team af datanørder, konsulenter og kreative sjæle. Her kan du arbejde på spændende projekter med nogle vildt spændende kunder.

Hos os finder du en afslappet atmosfære, masser af ping-pong, sociale aktiviteter og plads til personlig og faglig udvikling. Vi er alle hele mennesker, og det betyder at vi finder plads til at navigere rollen vores kolleager udfører til det enkeltes personlige egenskaber og behov.

Hvis det er noget du gerne vil høre mere om, så kan du booke et kald med vores direktør her, eller blot sende ham en mail på spa@spinnakernordic.com. Han hedder Simon, og kan også fanges på telefon +45 2671 2897.