Konges Sløjd kundeklub

Konges Sløjd kundeklub

Udfordringen

Konges Sløjd ønskede at skabe en kundeklub, der giver fordele til deres loyale kunder, når de handler på deres Shopify webshop. Dette skulle spille sammen med deres e-mail marketing, som krævede at synkronisere data på tværs af Shopify og Klaviyo.

Løsningen

Løsningen krævede en nytænkning af Shopify's kontofunktionalitet - bl.a. fordi der skulle være mulighed for at oprette og opbevare fødselsdatoer og klubstatus. Vi udarbejdede et nyt design, signup-flows og kundeklubfunktioner, som derefter blev kodet ind i Shopify-temaet. Dertil udviklede vi en custom backend integration der synkroniserer relevant data mellem Shopify og Klaviyo - alt sammen i real-time.

Nytænkning af Shopify Accounts

Profildata

Kundernes brugerprofil indeholder en omfattende oversigt med et nyt design. Kunder kan tilføje og redigere deres børns fødselsdage, ændre på marketingstilladelser og deres klubstatus. Der er også udviklet en oversigt over tidligere ordrer og leveringsadresser. Alt dette gør det nemt at holde styr på vigtige oplysninger og tilpasse shoppingoplevelsen efter behov.

Ønskeliste

Den nye ønskeliste gør det muligt at gemme produkter på brugerprofilen, når man er logget ind. Funktionen gør det lettere at organisere og dele ønsker og skaber en mere personlig og behagelig shoppingoplevelse.

Fødselsdage

Det er legende let at tilføje og/eller redigere fødselsdage direkte fra brugerprofilen. Det er muligt at oprette en fødselsdag til alle sine børn, hvor der også kan angives et navn til hvert barn. Alt denne data bliver synkroniseret over i Konges Sløjds email marketingsplatform Klaviyo, hvor der er oprettet automations der sender emails ud til kunderne på deres børns fødselsdag. Alt dette er muliggjort af vores custom data synkronisering.

Members only produkter

Medlemmer af Konges Sløjds kundeklub får adgang til eksklusive produkter, der kun er tilgængelige for klubmedlemmer. Dette er forudsat en nytænkning af signup-flowet direkte på produktsiden og implementering af et “Members only” label på produktbillederne. Prøv det selv!

Går man ind på et Members only produkt, uden at være medlem af kundeklubben, vil man nemt kunne oprette en ny brugerprofil og afgive marketingstilladelser – direkte fra produktsiden. Members only produkter styres nemt fra Shopifys backend, hvor man sætter et produkttag på de produkter man ønsker skal være eksklusive for kundeklubbens medlemmer.

Datasynkronisering

Det var nødvendigt at udvikle en helt tilpasset integration mellem Shopify of Klaviyo. Den har til formål at synkronisere data mellem Shopify og Klaviyo’s API. Det gør det muligt at ændre i data på brugerprofilen, og i real-time opdatere oplysningerne i Klaviyo samtidig.

Vores integration gør det muligt for Konges Sløjd at indsamle fødselsdage, marketingstilladelser og kundeklubtilmeldinger – samt at oprette eksklusive produkter – helt uden brug af tredjepartsapps. Dette er med til at skabe en god brugeroplevelse, da kunderne selv kan tilføje/redigere data gemt i deres brugerprofil.

Andre Cases