Datadrevne produktbannere for nemlig.com med Raptors recommendation engine og GMP

Datadrevne produktbannere for nemlig.com med Raptors recommendation engine og GMP

Udfordringen

Datadrevet marketing er for nemlig.com en høj prioritet. Med Raptor som recommendation engine og GMP stacken implementeret stod nemlig.com med udfordringen at de skulle levere en brugertilpasset oplevelse - unik for hver bruger på tværs af platforme. Vi blev bedt om at løse opgaven på display indkøbt gennem DV360 og Campaign Manager.

Løsningen

Vi har lavet et komplet setup igennem Campaign Manager, DV360 og Studio, der samler Raptor's anbefalinger på brugerniveau, og i real-time laver en tilpasset oplevelse på hver enkel impression. Vi har udviklet bannerdesign i samarbejde med nemlig.com's marketingafdeling og udført alle dele af implementationen.

Google Marketing Platform møder Raptor - i et splitsekund

Vi har i dette projekt smeltet det bedste fra to verdener sammen. Raptors anbefalinger baseret på AI og maskinlæring sender produkter direkte ind i et banner i real-time.

Allerede inden auktionen er vundet og banneret er loadet (på fx Politiken.dk) ved vi, om vi kender brugeren. I momentet hvor banneret bliver loaded sender GMP bruger-ID’et til vores banner, som herefter spørger Raptor hvilke produkter vi skal vise til den pågældende bruger.

Alt dette sker i et splitsekund, og brugeren får en personlig og ikke mindst relevant oplevelse.

Specialudviklet bannersæt

Vi har sammen med nemlig.com’s marketingteam udviklet et design og et bannersetup, der passer til deres forretning. Det inkluderer bl.a. dynamiske spar-budskaber og automatisk optimering af udvælgelsen af produkter.

Andre Cases

Website for EON i Webflow

Website for EON i Webflow

Faxe - Nye markeder gennem WhatsApp

Faxe - Nye markeder gennem WhatsApp

Konges Sløjd kundeklub

Konges Sløjd kundeklub