Personaliserede e-mails i et fuldautomatisk setup

Personaliserede e-mails i et fuldautomatisk setup

Udfordringen

YX Fyringsolie ville tilføje e-mail til deres digitale marketing-setup. Vi gav hinanden den udfordring, at aktivere dataen klogt, og lave et selvkørende setup med automatiske e-mail-flows.

Løsningen

Vi har skabt et fuldautomatisk e-mail setup, der på baggrund af en række kundespecifikke parametre, bl.a. vejr og geografi, senderrelevantee-mails til kunderne. Vi forudsiger hvornår olietanken trænger til at blive fyldt op, og giver kunden besked.

Det automatiske e-mail flow er hurtigt blevet én af de bedst-performende kanaler - med en konverteringsrate på over 6% på fyringsolie.dk! Kunderne har i de efterfølgende undersøgelser givet en tilfredsscore på 96%.

Det handler om timing

Fyringsolie er ikke det mest sexede produkt. Derfor handler det om at være relevant for kunderne når det gælder. Vi har gennemtestet og bygget et setup, der på det helt rette tidspunkt giver den enkelte kunde besked om, at det er ved at være tid.

Det er ikke helt nemt at gøre.

For alle kunder er forskellige. Nogle huse er isoleret godt, nogle ligger i en region der har haft koldt vejr, nogle fylder ikke olietanken helt op. Derfor har vi for YX bygget et e-mail flow der baserer sig på forudsigelser.

Personlig kommunikation

Tryghed er et vigtigt parameter, når det kommer til e-handel. Derfor er det et gennemgående tema i YX’s kommunikation at være personlig og tæt på kunden. Det skal ikke virke som en maskine, når man køber fyringsolie. Det hjælpe den døgnåbne telefonlinje også på.

Overblik over flows og performance - dét skaber indsigt

En vigtig opgave når man udvikler automatiserede e-mail flows er at have overblik.

Alt for mange gange har vi set, at man har udviklet en løsning, som man til sidst ikke selv forstår. Derfor gør vi en dyd ud af at visualisere flows og gøre det tydeligt for alle, hvad der sker hvornår.

Andre Cases