Optimering af video

Bliv ringet op

Vi er ikke bare et kreativt bureau. Vi kombinerer kreativitet og performance marketing under ét tag.

Vi forstår de forskellige platforme og skaber indhold specifikt til hver enkelt for at sikre at dit budget performer bedst muligt. Du behøver ikke flere bureauer til at køre dine kampagner - vi har alle de rigtige folk her i huset. Vores tætte samarbejde skaber synergier og stor værdi for vores klienter.

Optimering af video - hvorfor?

Vi møder ofte kunder, der allerede har videoindhold. Problemet er bare, at det indhold ikke er tænkt til at skulle fungere i performance-sammenhæng, men nærmere på et biograflærred.

Derfor har vores team gennem mange år forfinet arbejdet med det vi kalder optimering af video. Og hvad betyder det så? Jo - ganske enkelt at vi både tilpasser eksisterende video til relevante platforme i format, varighed, safe-zones mv., men også at vi forbereder kreativerne til at blive testet. For god digital marketing drejer sig ikke om ét kreativ der bare skal virke. Nej, vi tester, lærer og udvikler de videoer som skal fungere på den lange bane, og på tværs af platforme.

Det er noget, som vi ser at for få har fokus på. Hver dag.

Strategi

Når vi møder dig, ønsker vi at forstå kernen af dine udfordringer og muligheder. Måske starter vi med at tale om sociale medier, men finder frem til, at vi bør starte et andet sted.

Kreativ

Baseret på strategien finder vi ud af, hvad der visuelt vil aktivere dine målgruppesegmenter og så producerer vi det.

Aktivering

Vi implementerer strategien og sikrer at strukturen er effektiv, mens vi løbende optimerer aktiviteter.

Læring

Læring er vores vigtigste redskab. Vi tester altid for at sikre at vores justeringer og videre arbejde er baseret på data og indsigt. Slut med at famle i blinde.

Selvom vi taler meget om optimering af video, så har vi gennem tiden også skabt nogle helt fantastiske kampagner, hvor vi har stået for alt fra planlægning, scouting, produktion, og aktivering. Det er noget, vi er meget stolte af.

Derfor har vi samlet et udpluk i en showreel herunder, og inkluderer samarbejder med bl.a. ECCO og Lunar.

Lad os skabe indhold som møder dine behov

Skabt til dig og dine kunder

Alle forretninger er forskellige, så vi tager os tid til at forstå netop dine udfordringer.

Performancedrevet

Vi kender platformene. Vi kender alle tricks. Dine kreative løsninger laves så de performer som de skal.

Gnidningsfrit samarbejde

Vores kreative arbejde ses igennem af vores Kreative, SoMe, SEM og Web eksperter. Sådan sikrer vi hele løsninger som selvfølgelig også ser godt ud.