Adskillige års erfaring med

Shopify udvikling

Få en minianalyse af din shops optimeringsmuligheder

Et bureau med fokus på E-commerce og en komplet servicepakke indenfor digital markedsføring

Siden 2014 har vi udviklet løsninger for E-commerce virksomheder, der øger deres vækst gennem Shopify platformen. Fra startups der har brug for at kickstarte deres salg til store organisationer med ambitioner om at skalere deres virksomhed gennem online vækst, har vi set os selv som en central partner mellem Shopify og de E-commerce virksomheder vi arbejder sammen med. Vi har stor erfaring med alle typer shops og ved også hvordan man skalerer internationalt, det har vi skrevet en E-bog om som du frit og kvit kan downloade. 

Case

Konges Sløjd - Kundeklub i Shopify

Se case

Case

Humdakin - Launch af nyt Horizon tema i højsæson

Se case

Case

Neglefeber - Award vindende custom shopify design

Se case

Vores proces

Hvorfor vælge os til at udvikle dit shopify site?

Hvad koster Shopify udvikling?

Afhængig af projektets størrelse og kompleksitet, vil en udviklingsproces eller flytning til Horizon temaet typisk starte fra 50.000 kr.

Hvor lang tid tager udviklingsprocessen?

Udviklingsprocessen indbefatter en afklaringsproces, derefter design af dine ønskede løsninger, som efterfølgende bliver udviklet. Afslutningsvis bliver den nye shop leveret, med mulighed for løbende optimering og drift på retainer basis. Undervejs er der åben dialog med kunden, som hele tiden er informeret om processen og mulighed for at afgive feedback. Denne proces vil minimum tage 3 måneder.

Hvis jeg skifter Shopify tema, kan jeg beholde min SEO værdi?

Det er yderst vigtigt at bevare den SEO-værdi din shop har opbygget. For at sikre dette, gør vi altid følgende:

 1. - Indsender en opdateret XML-sitemap til søgemaskinerne, der afspejler den nye struktur på din Shopify-hjemmeside
 • - Vi sørger for, at dit indhold og metadata (titeltags, metabeskrivelser osv.)
  overføres til den nye Shopify-side. Konsistent og relevant metadata er
  afgørende for SEO.
 • - Vi tjekker om der evt. opstår 404-fejl, der kan opstå efter migrationen. Hvis vi identificerer 404-fejl bliver disse hurtigt løst.
 • - Der vil blive implementeret canonical tags på de relevante Shopify-sider for at angive den
  foretrukne version af en side, hvis der er flere URL'er med lignende
  indhold.
 • - Vi anvender værktøjer som Google Search Console til at crawle din nye Shopify-side og identificere eventuelle indekseringsproblemer, der kan påvirke SEO, disse bliver så rettet op.

Kan jeg optimere mit salg i Shopify?

Shopify er specielt udviklet til at skabe højt performende
webshops, med en sømløs brugeroplevelse, der forvandler trafik til
konverteringer. Med vores ekspertise i CRO analyse og implementering,
vil selv kunder med en velfungerende webshop opleve, at vi kan løfte
den med best practices og de nyeste landvindinger indenfor design af
brugeroplevelse og at transformere trafik til loyale slutkunder.

Hvordan håndterer I en shop med flere hundrede produkt informationer?

Vi har et fast samarbejde med Struct PIM - et stærkt PIM system der indeholder en kombination af brugervenlighed og kraftfulde funktioner til håndtering af produktinformation. Det er en løsning der er perfekt til styring af produkter og skalering på tværs af store mængder datasæt og processer til berigelse. Det er den foretrukne løsning for de virksomheder, vi samarbejder med.

Her er vores eget Shopify tema: Horizon

Opnå den bedste pagespeed

Vi har testet Horizons pagespeed med de eksisterende temaerne på Shopify Theme Store. Horizon leverer den bedste pagespeed bl.a. pga. Tree Shaking kode teknikken, hvor vi fjerner unødig kode, der minimerer loadpakken og med code splitting, der splitter koden op i mindre dele, som bliver loaded efter brugerens behov, som minimerer kodepakkens størrelse og dermed drastigt nedsætter shoppens loadtid.

Implementering af best practice i samarbejde med vore kunder

Via vores mangeårige samarbejde med diverse Shopify webshops fra et hav af brancher, har vi samlet erfaringer og får løbende nye indsigter, som vi proaktivt indarbejder i Horizon og konstant optimerer til den fremmeste standard.

Sparring & Support

Med vores egen udviklede Shopify tema kan vi yde den bedste support, da vi kender koden indvendigt og udvendigt fordi vi selv har skrevet den fra bunden. Vores kunder sætter i høj grad pris på at vi kan yde dansktalende telefon support direkte fra dem der har udviklet temaet, så de ikke skal sidde og vente i evigheder på et mailsvar. Derudover er en jævnlig sparring med fokus på at optimere og vækste shoppen en del af vores service aftale, som skal sikre en kontinuerlig udvikling af din forretning.

Gnidningsfrie updates

Med Horizon er din shop altid integreret med major Shopify updates, som sker flere gange om måneden. Kan f.eks. også medføre besparelser ift. apps som bliver native i Shopify og du skal ikke være nervøs for at Shopify vælger at stoppe med opdateringer til dit tema.

Få den mest præcise data tracking

Spinnaker Nordic har udarbejdet et tracking setup, som sikrer et korrekt data-indtag og distribution til diverse tracking tools f.eks. GA4 og GTM.

Humdakins rejse til Horizon temaet

Humdakin er en virksomhed, der forhandler lækre og skånsomme rengøringsprodukter med fokus på nordisk design. De havde en webshop, som har eksisteret i en årrække med det samme design, med en skare af loyale kunder, udfordringen er dog i et digitalt landskab hvor de store spillere fornyer, opdaterer og optimerer deres webshops, at Humdakin kunne komme til at sakke bagud på brugeroplevelsen og dermed også på konverteringer og evnen til at forvandle trafik til kunder. Med implementeringen af Shopify temaet Horizon fik de skabt et stærkere overblik over deres produktportefølje for deres kunder, en meget hurtigere loadtid på både desktop og mobil - med fremgang fra 71 til 95 i Googles Lighthouse performance test. Samt et setup, der løbende vil blive optimeret med nye features og opdateringer, der fremtidssikrer Humdakin i et stærkt konkurrencepræget marked.

De teknologier vi benytter:

Få en native app til din Shopify

Har du overvejet hvorfor Zalando, H&M, Shein, Temu og mange flere har valgt at have en mobil app? Det er ganske enkelt fordi det øger retention, konverteringsrate og mulighederne for at være endnu tættere på dine yndlingskunder.

Læs mere om vores Shopify løsning der inkluderer en mobil app til android og iOS.