Online marketing
with results!

What does Spinnaker mean?

Spinnaker is the name of the largest sail on a sailing boat, and it is the sail that you carry when you have the wind in your back. Being a company founded in the nordic region, we named ourselves Spinnaker Nordic and we are proud to help take our clients along with the wind.

We exists to create growth for our clients, and with our transparent approach, to an otherwise intransparent sector, you will get insights in our work progress and your performance. We can deliver a professional at a low cost, due to focus on optimizing our internal processes.

Mads Haulund

Senior Reporting Specialist mha@spinnakernordic.com
71 99 16 00

Christian Caspersen

AdWords Specialist cca@spinnakernordic.com
71 99 16 00

Nichlas Brinch Stage

AdWords Specialist nbs@spinnakernordic.com
53 67 53 55

Eran Remez

Digital Strategist erz@spinnakernordic.com
71 99 16 00

Mathias Bak

PPC Specialist mba@spinnakernordic.com
71 99 16 00

Shafaq Khan

Senior AdWords Specialist shk@spinnakernordic.com
71 99 16 00

David Paag

Social Media Specialist dpa@spinnakernordic.com
71 99 16 00

Martin Atanasov

International SEO mat@spinnakernordic.com
71 99 16 00

Kenneth Jakobsen

Lead Developer krj@spinnakernordic.com
71 99 16 60 0

Jonas Hannemann

Client Manager jha@spinnakernordic.com
71 99 16 00

Simon Paag

Founder, Marketing Director spa@spinnakernordic.com
26 71 28 97

Simon Elkjær

Partner, Managing Director seh@spinnakernordic.com
50 50 97 64

Kunder

Førende i marketing attribution

Hos Airtame har vi nu arbejdet med Spinnaker i 6 måneder. Det har vi været rigtig glade for. Samarbejdet har bestået både af hands-on Adwords opgaver, men også sparring om samme emne. Endvidere er Spinnaker blandt de førende i Danmark i deres forståelse af den svære disciplin: Marketing Attribution.

Sammen har vi udviklet en forståelse af denne disciplin ifht. vores virksomhed og det har den grad været værdifuldt. Hvis du vil have kompetent hjælp til din online marketing af nogle flinke mennesker, så kan jeg kun Spinnaker mine bedste anbefalinger.

Steffen Hedebrandt, Airtame.com

Gennemført professionel webshop

At få lavet min webshop hos Spinnaker har betydet, at jeg nu har en gennemført og komplet webshop som også vil være up-to-date om 2 og 3 år. De er topprofessionelle fra første kontakt til levering af den endelige webshop, og forstår lynhurtigt ens tanker – og kan tilmed udføre dem til perfektion. Alt i alt et fantastisk forløb med et fantastisk resultat til følge. Spinnaker har mine varmeste anbefalinger

Daniel Johannesen, Watery.dk

Struktur på vores SEO indsats

Spinnaker har hjulpet os med at strukturere vores SEO indsats, prioritere arbejdet med on-site og off-site SEO, tænke SEO ind i vores eksisterende arbejdsgange og måle og evaluere resultaterne.

Allerede kort tid efter vi begyndte at arbejde med Spinnaker kunne vi se konkrete resultater i form af bedre Google-placeringer for vigtige søgeord og en øget mængde kvalificeret trafik til vores websites og apps.

Mikkel Marius Winther, GoMore

SEO strategi

Vi har haft et tæt samarbejde med Spinnaker Nordic som har bistået os med strategi og optimering på vores SEO. De har en transparent tilgang til opgaverne og kan desuden give råd og vejledning i forhold til hvordan vi selv kan arbejde aktivt med forskellige typer optimering. Jeg kan godt anbefale et samarbejde med Spinnaker Nordic.

Ulrik Knudsen, Altan.dk

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Contact us

Call us at (+45) 71 99 16 00
or write to us at info@spinnakernordic.com